Yllätyspostia

Päiväpostin mukana tuli tänään kirjekuori, joka sisälsi ihanan kissakortin ja teetä


Lähettelin salaisia neuleystäväpaketteja Yovelalle kevään mittaan ja nyt hän oli lähettänyt minulle kiitokset. Kiitos myös sinulle, jos minä olin osannut lähettää osuvia paketteja, niin sinäkin osasit muistaa minua! Keräilen kissakortteja ja teetä juon päivittäin, joten kiitos :)


Killi ottaa aurinkoa parvekkeella ja lähettelee terveisiä:Myös Priku tuli katsomaan, mitä täällä tapahtuu ja lähettää terveisiä:Kommentit

 1. Onpa sopiva paketti. Toivottavasti kisuilla on viileitä paikkoja, täällä Ransu etsii paikat, joissa on viilentävää tuulta ja varjoa.

  VastaaPoista
 2. Killi siirtyi jo tuolin alle varjoon, tällä hetkellä Priku makoilee auringossa. Meidän asunto on siitä hyvässä paikassa, että tämä ei kesähelteilläkään kuumene liian kuumaksi. Tietysti hieman nousee lämpötila esim. talven lukemista, mutta ei tarvitse kuitenkaan kärsiä liiasta kuumuudesta.

  VastaaPoista
 3. tämähän oli mukavaa ylläripostia :).

  VastaaPoista
 4. Hyvä että sattui vielä mieluinen kortti. :) Teestä tiesinkin sinun pitävän blogisi perusteella, ja valikoin tuollaista kesänmakuista tietenkin! Löysin muuten tekemäsi Peikon lelun eilen hellan takaa (keitin kahvia fiksusti ilman kahvipannua, joten kahvinkeitin valutti kaikki kahvit hellan taakse!), joten on se selkeästi ollut Peikolla käytössä! Kiitoksia vielä kevään paketeista. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti