SNY ja messut

Tauon jälkeen lähdin taas mukaan salaiseen neuleystävään ja tänään posti toi ystävältäni ihanan kissakortin. Kerään mm. kissakortteja (muun hassun kissatavaran lisäksi) joten tämä päätyy arkistoihin :)
Lauantaina kävin Hensingissä Wanhan sataman käsityömessuilla ja monenlaista kivaa löytyi:


Vaatteissa ja muutenkin lempivärini on musta, mutta jotenkin villasukissa tykkään myös värikkäämmistä langoista. Tuo turkoosi on ihanaa merinoa ja siitä ajattelin tehdä jonkinlaisen hihattimen. Kirja sisältää mielenkiintoisia koruideoita goottihenkeen. Joulukorttitarvikkeitakin tarttui matkaan edullisesti. Kierrätyspisteestä tarttui mukaan mm. sormustimia jotka ajattelin tuunata nukkekotiin. Metallilankakissoja ihailin jo Tampereen messuilla, mutta jostain syystä jäi ostamatta. Nyt sellainen oli saatava ja löysin myös mustia kissanappeja. Herkuiltakaan ei voinut välttyä, mm. lakuja ja kookospalloja päätyi ostoskasseihin.Tultiin vielä lopuksi kurkkimaan teitä Killin kanssa ;)

Kommentit

 1. Kaunis kortti ja kivoja messulöytöjä.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä kortti! Ihan on kokoluokkaa meidän Leevi, tuo katti kuvassa:)
  Messuilta olet tehnyt kivoja ostoksia!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuva teistä yhdessä, kissamaista tunnelmaa. Mitä olisi messut ilman löytöjä, turha seikkailu, joten ilmeisen onnistunut osallistuminen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti