Yllätyspostia

Tänään tuli SNY:ltä yllätyspostia:


Kirjekuoressa oli hirmuisen söpö kortti ja muistitikku. Tikkuhan piti heti asentaa koneeseen ja tutkia, millaisia ohjeita SNY oli lähettänyt. Ja siellähän oli vaikka mitä ihanuuksia! Huiveja, sukkia, villapaitoja, lasten neuleita. SNY pyysi valitsemaan ohjeen, johon voisi lähettää lankoja ja puikot. Luulenpa, että valitsen suht helpon ohjeen, sillä tämä syksy on aika täynnä tekemistä, on joulukalenterien tekoa, joulumyyjäisiin valmistautumista ja tilkkukiltakin järjestää taas näyttelyn. Joten malliksi valitsen Boneyard shawl-huivin. Mallihuivi oli tehty kauniista harmaasta langasta ja tykkään sen yksinkertaisesta ulkönäöstä. Haastetta kuitenkin tuo englanninkielinen ohje. Eiköhän siitäkin selvitä! Langasta vielä, en pysty pitämään villalankaa kaulaa vasten, joten esim. alpakka/puuvilla toimisi tässä hyvin.

Googletin huivin nimen ja löysin hienoja huiveja, liukuvärjätty lankakin toimii tässä huivissa kivasti yksivärisen lisäksi. Jäänkin jännityksellä odottamaan, mitä SNY keksii.Kommentit

 1. Kiva idea, että voi lähettää ohjeitakin, ei vain tarvikkeita tai esineitä! Ja sitten vielä tarvikkeet johonkin ohjeeseen, tuohan on todella kiva yllätysjuttu.

  VastaaPoista
 2. Todella kiva yllätys ja mikä idea!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa ideointia snyltäsi :)
  Kiva yllätys ja mukavaa nähdä miten toiveesi toteutetaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti