Syyskuun yllätys

Tänään sain hakea postista ensimmäisen SNY-paketin. Tällä kierroksella joka kuukaudelle on oma teemansa ja syyskuussa iloitellaan väreilläMinusta on värien suhteen tullut pikkasen jopa "tylsä", sillä olen siirtänyt lähes kaikki värilliset vaatteeni kiertoon ja käyttöön jättänyt vain mustia/muuten tummia vaatteita tai sitten harmaan eri sävyjä. Neuleissa kuitenkin pidän vielä väreistä ja esim. villasukkia löytyy lähes kaikissa väreissä. Tosin tummanliilat sukat puuttuvat, sellaisia kaipaan... Tuo vironvillavyyhti huuteli kyllä samantien Revontuleksi, kyseistä huivimallia en olekaan vielä tehnyt. Sormet syyhyäisi heti aloittamaan.... Revontuleen on sitten mukava kääriytyä, kun syksy oikein kunnolla pääsee käyntiin. Syksyllä kaipaa villaa ja värejä ympärilleen, sen lisäksi pidän vironvillasta, joten oiva valinta ekaan pakettiin. Tosin en pysty pitämään villaa suoraan iholla, se kutittaa, "raapii", saa ihon punoittamaan. Senpä vuoksi suosin kaulaliinoissa esim. alpakkaa.

Paketissa oli iso levy Fazerin sinistä. Harvemmin tulee perussuklaata ostettua, yleensä mukaan on tarttunut Fazerin keltainen eli suklaata kokonaisilla pähkinöillä. Tämä on mukavaa vaihtelua, veikkaanpa, että jonain iltana keitän kupin teetä, nappaan kirjan ja suklaalevyn ja käperryn sohvannurkkaan nautiskelemaan.

Kissojen muistaminen on asia, joka saa minut aina ilahtumaan! Vaikka pidin omistakin yllätyksistä, niin nuo kissojen lahjat kruunasivat koko paketin, kiitos SNY olet ihana! Ja juu, kyllä kissat näistä pitävät, perus markettiruoka jää syömättä mutta näistä pidetään.

SNY kyseli, tykkäänkö käyttää enemmän kiinteitä Knit Pro-puikkoja vai vaihdettavilla päillä ja mitä kokoja puuttuu. Minulla on vasta kahdet päät ja yksi kaapeli, tykkään näistä vaihdettavista. Kaapelin pituus on 80cm ja päät löytyvät koossa 4,50mm ja 3,25mm. Taidan loppuviikosta käydä ostamassa 5,50mm päät huivia varten ;)

Jos SNY hankit puikot langan tai ohjeen mukaan, niin yleensä olen ottanut sen pienemmän suositellun puikkokoon, minulla kun on suht löysä käsiala.

Lähipäivinä on luvassa lanka-inventaario, ajattelin katsastaa mitä olenkaan viime aikoina piilotellut ympäri asuntoa

Kommentit

 1. Upea väri tuossa vironvillassa! Kiva että kissoja muistetaan :-)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs muistaminen ja kissojen suorittama laaduntarkastus on ilmeisen kiittävä! Lankainventointi on ajakohtaista minullakin, kaapeissa, laatikoissa, sängyn alla...kaikkialla lankaa...tarpeeseen hankittua!

  VastaaPoista
 3. Ihanassa väreissä kyllä tuo vironvilla!

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköistä lankaa, ja toki muutkin "namut". :) Minä taidan myös olla vähän kaavoihin kangistunut värien suhteen, joten on ihanaa, kun välillä ei tarvitse itse päättää, mitä lankaa hankkii.

  VastaaPoista
 5. Syksyn värit koottuna tuohon vyyhtiin :)
  Kivan syksyisen paketin snysi sinulle lähettikin.
  Mukavia päiviä sinulle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti