Muutto

Tervetuloa uuteen blogiini. Vanha oli osoitteessa http://touhuilua.vuodatus.net/ ja kun tuo Vuodatus on kerta ollut useamman viikon poissa käytöstä, päätin tehdä kokonaan uuden blogin. Olin jo aikaisemmin menettänyt hermoni jatkuvista roskaposteista, joita tuli sanatarkistuksesta huolimatta. Joten kokeillaanpa sitten täällä.

Edelleen blogin pääaiheina ovat karvaiset lapseni ja käsityöharrastukseni. Katsotaan, miten opin tätä käyttämään.

Kissoille kuuluu hyvää. Ruoka maistuu, rallia vedetään ympäri asuntoa, välillä kinataan jostain käsittämättömästä asiasta ja sitten taas nukutaan.

Kommentit

 1. Onnea uudelle blogille! Kiva kun pääsee taas lukemaan Prikun ja Killin kuulumisia, ja sun käsityöt kiinnostaa aina!

  t.Teija, Viivi ja Watson

  VastaaPoista
 2. Heippa ja tervetuloa bloggeriin! Toivottavasti tämä ei aiheuta ongelmia, itse olen ainakin ollut tyytyväinen. Mahdolliset viat ja ongelmat on aina korjattu ja roskapostisuodatuskin toimii, vaikka en pidä sanavahvistusta päällä ollenkaan kun se on aika ärsyttävä kommentoijan kannalta.

  VastaaPoista
 3. Heippa vaan! Terveisiä kissuloille täältä lomasaaresta. Me tääl vielä katsotaan pari päivää mitä tehdään mut varmaan bloggausta jatketaan...

  VastaaPoista
 4. Heippa! Täällä sie sinäkin, niinpä ajattelin fbssä nähdyn kommentin jälkeen. Harmihan se on, mutta varmasti muutto tuo kaikkea hyvää myös tullessaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti