Messulöytöjä

Tein paljon hyviä löytöjä Forssassa. Pieni ajatus oli etukäteen, mitä haluaisin kangaspuiden lisäksi. Nukkekotini kun toimii löytökissojen sijaiskotina, niin tietysti uusi kissa olisi tarpeen. Myös tulevaan kauppaan tarvitsisin myyntitiskin.
Kun olimme saaneet oman pöytämme kuntoon kiertelin katselemassa muiden ihmisten tuotteita. Saaralta löysin kissanhiekkasäkkejä ja vanhan lakupaketin. Saaralla on muuten meneillään blogissaan arvonta, kannattaa käydä osallistumassa ;) 
Pöllö- ja kissatyynyt olivat päivän viimeinen ostos, olin jo päättänyt etten osta enää yhtään mitään, mutta kissojen ohi en päässyt ostamatta. Uunivuoka on viereisestä pöydästä, Tiinalta . Ihanan vanhanaikaisen pesutupa-kyltin löysin Susannan pöydästä. Maneki Neko eli japanilainen hyvää onnea tuova kissa on Johannalta, sen paikka tulee olemaan kauppani näyteikkunalla toivottamassa asiakkaat tervetulleiksi ihan niin kuin Japanissakin on tapana. Musta-valkoisen kissan löysin Hannan pöydästä.

Susannan pöydästä tein enemmänkin löytöjä. Korissa oli valtava määrä minigrip-pusseihin pakattuja tuotteita, kuvassa kolmen pussin tuotteet.
Miniature and craft ut-verkkokauppa oli myös saapunut paikalle, ostin heiltä myyntitiskin. Vihreä pussukka on Scale Supply oy:n tuote, ajatuksena käyttää puutarhapensaiden teossa.


Löysin siis juurikin ne tuotteet, joita olin kaivannutkin ja paljon muutakin kivaa. Seuraavia messuja odotellessa!

Kommentit

 1. Jee! Viimein onnistuin liittymään lukijaksesi. Bloggeri teki jäynää eikä antanut minun kirjautua lukijaksi, en yhtään tiedä miksi mutta nyt se onnistui :-)
  Aivan ihania juttuja, muutun kateudesta yhä vihreämmäksi (sävy kuin tuo sinun viherpussi) kun en päässyt paikalle. Ai että harmittaa. Mutta nyt oli niin karmea työ- ja remonttitilanne enkä edes kuullut koko tapahtumasta kuin vasta torstaina. Tosi harmi! Ensi vuonna uus yritys, olin vain ollut siinä luulossa, että markkinoita ei tänä vuonna edes pidetä kun näin Forssassa oli tammikuussa sanottu.

  VastaaPoista
 2. Nyt löytyy Onnelankylän tarinoita bloggerista.

  VastaaPoista
 3. Kuka voisikaan mennä ohi kissajuttujen?
  Sulle on tunnustus Susun silmulkoissa. prikulle ja Killille terveiset kans!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti