Uutta ja jännää

Kivasti on lähtenyt tämä bloggeriin tutustuminen käyntiin ja täytyy sanoa, että olen ollut alusta asti oikein tyytyväinen. Kova opetteluhan tässä tietysti aluksi on, mutta tykkään kun pääsee kunnolla itse muokkaamaan blogin ulkoasua. Itse kun en ole mikään tietokonenörtti, niin en osannut noita Vuodatuksen sivupohjia itse muokata. Täällä taas homma on alkanut oikein lupaavasti.

Sunnuntaina on Forssassa Wanhan ajan lelumarkkinat, olen itse menossa sinne myymään siskoni ja kolmannen nukkekotiharrastajan kanssa. Otimme yhteisen pöydän ja viime sunnuntaina pidimme useamman tunnin palaverin. Väkersimme myyntipöydän rekvisiittaa, mietimme yhdessä hintoja ja ihastelimme toisiemme töitä. Kovasti tällä viikolla olen vielä yrittänyt näperrellä myytävää. Pikkuhiljaa vaan on jo alkanut puuduttaa tämä mininäperrys, luulenpa että markkinoiden jälkeen taitaa mineilyt jäädä vähäksi aikaa. Huomenna pitäisi tulla Novitan uusi lehti, taitaa neulepuikot kilistä taas ensi viikosta lähtien.

Palaan vielä lauantai-iltana noihin markkinoihin, jos ne kiinnostaa niin seuraavasta linkistä pääsee tutustumaan niihin:
 Wanhan ajan lelumarkkinat

Kommentit