Forssan markkinat

Forssan Wanhan ajan lelumarkkinat ovat taas ohi. Ihmisiä oli mukavasti liikenteessä ja kauppakin kävi. Olin ottanut myyntipöydästämme kuvia jo viikko sitten pidetyssä palaverissa, mutta jostain syystä en nyt saanut niitä siirrettyä puhelimesta tietokoneelle. Huomenna voisin ottaa kuvia muutamista tekemistäni myyntituotteista.

Niinhän siinä kävi, että rahaa tuli kulutettua enemmän kuin mitä päivän aikana tuli tienattua. Ihailin jo Lahden messuilla, jotka olivat kesäkuun alussa, hienoja kangaspuita. Silloinen budjetti ei vain antanut periksi. Juttelin jälkikäteen siskoni kanssa ja hän muisteli nähneensä sellaiset jossain nukkekotiblogissa. Oikea blogi löytyikin varsin nopeasti ja kun tiesin, että kyseinen ihminen on Forssaankin tulossa, tein ennakkotilauksen. Tässsä ne nyt ovat:


Mathilde Von Heinberg on aivan innoissaan saadessaan vihdoin ja viimein kangaspuut! Kellarin remontti pitäisi vain ensin saada tehtyä, ennen kuin pääsee matonkutomispuuhiin.


Kangaspuut on valmistanut Mirka blogista Mirkan miniatyyrit

Kommentit

  1. Voi että miten ihanat! Mullakin on monia Mirkan tekemiä ihania juttuja. Harmittaa vietävästi, kun en ehtinyt lähtemään markkinoille. Höh.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti